TELEKOM
Intrebari frecvente

1. Ce este pagina de eroare DNS si cum am ajuns pe acesta pagina?

Pagina de eroare DNS este o versiune imbunatatita a paginii obisnuite de eroare (pagina de eroare 404) pe care o primeste un utilizator de Internet atunci cand a tastat in browser o adresa web gresita. Pagina customizata de eroare DNS este un instrument care vine in sprijinul clientii serviciilor de Internet de la Telekom Romania, pentru a-i ajuta sa ajunga mai usor si mai repede la domeniul cautat. Astfel, Telekom Romania va pune la dispozitie metoda de a cauta rapid domeniul corect si va va oferi recomandari.

 

 2. Ce inseamna DNS?

DNS este acronimul de la Domain Name System - serviciul care ofera posibilitatea accesarii domeniilor web pe baza numelor lor si nu doar pe baza adresei IP.

 

3. La ce foloseste pagina de eroare DNS?

Pagina de eroare DNS ofera posibilitatea de a cauta alternative la domeniul eronat pe care l-ati tastat. Cum acesta nu duce la nici o adresa valida, pagina de eroare DNS va ofera posibilitatea de a cauta alte rezultate in legatura cu domeniul cautat.

 

4. Cat ma costa acest serviciu?

Acest serviciu este oferit gratuit.

 

5. Pot sa evit redirectionarea catre pagina de eroare Telekom Romania in cazul unei greseli? Cum?

Sigur ca da. Pentru a nu fi redirectionati catre pagina de eroare personalizata, va rugam sa accesati instructiunile rubrica 'Instructiuni dezactivare'.

 

6. Uneori, nu pot vedea rezultatele cautarii. De ce?

Nu veti vedea rezultatele cautarii daca utilizati un browser care nu poate interpreta “cookies”. De asemenea, rezultatele cautarii nu pot fi accesate daca aveti activat un sistem de blocare a reclamelor.

 

7. Pot folosi cautarea pentru a cauta si altceva pe Internet?

Sigur, va puteti continua cautarea initiala sau puteti initia o alta cautare